2 juli 2019

Macseis Workwear

Macseis workwear – simply techwise

MACSEIS is de nieuwe generatie in Corporate & Workwear en onderscheidt zich op het gebied van comfort, ergonomie, technische kwaliteit en de eigentijdse sportieve uitstraling.

Macseis workwear

Alle producten in de snel groeiende collectie zijn OEKOTEX 100 gecertificeerd en bevatten waar mogelijk 4WAYSTRETCH voor nog meer draagcomfort.

Macseis bedrijfskleding

Mix & Match:

De collectie omvat een brede keuze aan kleuren en maten voor dames en heren waardoor een uniforme uitstraling van het gehele bedrijf gegarandeerd is.

Macseis werkkleding

MACSEIS-producten zijn op maat gemaakt om uw medewerkers het hoogste niveau te bieden op het gebied van comfort en ergonomische mobiliteit.

Macseis workwear – bedrijfskleding – werkkleding

Macseis bedrijfskleding polo’s

Macseis bedrijfskleding vesten

Macseis bedrijfskleding softshelljassen

Macseis bedrijfskleding – werkkleding

Macseis bedrijfskleding high vis werkkleding

Macseis bedrijfskleding werkbroeken elastan

Macseis bedrijfskleding korte broeken

Macseis bedrijfskleding werkschoenen S1 S3 ESD

Macseis bedrijfskleding riem

Macseis bedrijfskleding werk sokken

 

Powerdry & ademende kwaliteiten:

De collectie t-shirts, polo’s en sweaters bevat sneldrogende en duurzame stoffen om te zorgen dat uw medewerkers optimaal presteren. Deze technische functie is afkomstig van sportkleding en is naast comfortabel bovenal goed voor het welzijn van uw medewerkers. Alle MACSEIS-producten zijn gemaakt om te ademen. Tijdens het werken is het erg belangrijk dat bedrijfskleding de lichaamstemperatuur bewaakt van de gebruiker. Macseis werkkleding verlost de drager van oververhitting door gebruik te maken van stoffen met een hoge mate van ademend vermogen.

Waterdichtheid:
MACSEIS-producten zijn afgestemd op een maximaal waterdicht niveau van 10.000 mm / H2O en een ademend niveau van 8000 / m2 / 24H – (EN343).

MACSEIS-producten zijn duurzaam vervaardigd in een gebalanceerde mix van waterdichte bescherming, ademend comfort, sneldrogend en verbazingwekkende ergonomische kwaliteiten. De stijlen zijn afgestemd op een goed uitziende moderne, sportief gestemde pasvorm met sterke modieuze eigenschappen.

MABUTEX Bedrijfskleding Leek – VEV’67

MACSEIS werkkleding brochure 2020