13 februari 2019

Blåkläder

Sinds 1959 maakt en distribueert het Zweedse Blåkläder werkkleding. In eerste instantie voor de Zweedse markt maar daarna groeide het bedrijf uit tot één van de grootste producenten van Europa met dealers in veel Europese landen.

Milieuvriendelijk en MVO

Blåkläder ontwikkelt bedrijfskleding die uw werk comfortabeler en veiliger maken. Milieuvriendelijk produceren is één van de belangrijkste speerpunten en daarom wordt er gewerkt volgens een milieu management systeem dat voldoet aan de eisen van de ISO 14001 standaard. Blåkläder produceert jaarlijks twee miljoen kledingstukken in eigen fabrieken en vanaf hun eigen plantages.

Alle productie eenheden zijn zowel SA 8000, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Materialen

Blåkläder gebruikt zware stofkwaliteiten en kleurechte, voorgekrompen en slijtvaste materialen zoals Cordura, 100% katoen, polyester/katoen en vlamvertragend en fluoriserend materiaal zoals modacryl/katoen. Op plekken waar de kleding zwaar belast wordt zitten dubbel en driedubbelgestikte naden.

Breed assortiment

Bij MABUTEX Bedrijfskleding kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Blåkläder collectie. Daarnaast leveren wij werk- en veiligheidskleding van onder meer de merken Orcon, FHB en BP. Welk type werkkleding u ook zoekt, bij MABUTEX Bedrijfskleding bent u aan het juiste adres.

 


Blåkläder Workwear brochure 2020