30 juli 2019

MVO

Duurzaam bedrijfspand:

Natuurlijk is een gezond financieel beleid noodzakelijk voor elk bedrijf maar ondernemen draait voor ons om meer dan alleen maar winst maken. Het creëren van een maatschappelijke meerwaarde vinden wij erg belangrijk. De basis van ons MVO beleid hebben wij gelegd tijdens de bouw van onze huisvesting. Ons bedrijfspand heeft geen gasaansluiting maar een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarmingen alles wordt verlicht door middel van energiezuinige LED-verlichting.

Circulaire inrichting:

Naast deze basisvoorwaarden, om oprecht over een duurzame bedrijfsvoering te kunnen spreken, hebben wij een door ons zelf ontworpen circulaire inrichting. Waar mogelijk hebben wij bestaande materialen hergebruikt waardoor een unieke sfeervolle inrichting ontstaan is.

 Sponsoring:

Maatschappelijk betrokken betekend ook het ondersteunen van goede doelen en evenementen. Dit uit zich o.a. in de vorm van sponsoring diverse regionale evenementen.

Hanze Racing Division team:

Omdat de jeugd de toekomst en wij graag de transitie van een benzine naar elektromotor stimuleren sponsoren wij de studenten van de Hanzehogeschool Groningen.

De organisatie van het Midzomerfeest Oostindie.

De organisatie en vrijwilligers van openluchttheater Podium Nienoord.

Rotary Leekstermeer wandeltocht.

300 custom made T-shirts voor de plaatselijke basisschool; van Panhuys

Sportcentrum Leek Sports & Events.

Het bestuur van het Leekster Voetbalgala

Voetbal vereniging TLC – Unive Borading toernooi