25 mei 2015

Over ons

MABUTEX Bedrijfskleding is een Business to Business groothandel / leverancier en producent voor (custom made) bedrijfskleding,  promotionele kleding en (custom made) merchandise met duurzame passie! Wij zijn gevestigd op industrieterrein Leeksterveld op Lage Traan 6A, langs de A7 in Leek (Gr) waar wij een showroom hebben welke op afspraak te bezichtigen is.

MABUTEX Bedrijfskleding | Lage Traan 6A | 9351 VL LEEK

Showroom bezoek op afspraak:

Omdat u als ondernemer een drukke agenda hebt en de aanschaf van bedrijfskleding een essentieel onderdeel is van de veiligheid, uitstraling of promotie van uw bedrijf, maken wij met plezier tijd voor u vrij. Wij werken daarom alleen op afspraak zodat u er zeker van kan zijn dat u die tijd & aandacht krijgt waar u recht op heeft.

Bedrijfskleding – Merchandise – Samsonite

Onze klanten:

Wij hebben niet de wens dat we zaken willen doen met iedereen. Wij willen zaken doen met bedrijven die bij ons passen en geloven waarin wij geloven; partnerships, lange termijn relaties en het leveren van service & kwaliteit. Ons speerpunt ligt op custom made projecten, levering van grotere partijen en partnerships met middelgrote bedrijven welke ontzorgd willen worden en gebruik willen maken van onze kennis, ons netwerk en onze ervaring waardoor wij een toegevoegde waarde zijn voor hun.

Onze klanten bestaan uit de volgende soorten bedrijven:

  • Middelgrote bedrijven met behoefte aan partnerschap, regelmatig overleg & advies en regelmatig bestellingen & leveringen.
  • Bedrijven voor custom made onderscheidende en kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding.
  • Bedrijven voor custom made merchandise en/of promotionele bedrijfskleding.

Bedrijfskleding BP

Toegevoegde waarde:

Wij onderscheiden ons door de combinatie van kennis, passie en creativiteit gecombineerd met ons wereldwijde netwerk van producenten en leveranciers waardoor we in staat zijn onze klanten de beste oplossingen te bieden. Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfskleding- en merchandisebranche, onze persoonlijke aandacht en de juiste service kunnen we langetermijnrelaties met onze klanten opbouwen. Wij hebben efficiënte werkwijzen, schakelen snel en doelgericht en denken professioneel assertief met onze klanten mee.

No-nonsens:

Wij hebben een no-nonsense houding en pretenderen zelf niet “dé bedrijfskledingleverancier met dé beste service” te zijn; wij doen te allen tijde ons uiterste best en zorgen dat onze klanten trotst zijn en blijven op de door ons geleverde producten. Dit resulteert in tevreden klanten die ons omschrijven in bewoordingen als “gepassioneerd”, “ervaring en kennis zorgen voor goed advies”, “heldere directe communicatie”, “sterke focus voor oplossingen”, “snel schakelen en flexibel” en “afspraak = afspraak, zoals het hoort”.

U kan ons bereiken via 0594 – 44 21 77 of via info@mabutex.nl om een afspraak te maken.

Martijn Buitenhuis