14 september 2022

Werkschoenen | U-power

 

U-power werkschoenen en bedrijfskleding brochure

De U-power Group is de onbetwiste leider op de Europese markt op het gebied van veiligheidsschoenen met sterke merken als Jallate, Aimont, Lupos en U-power. De Groep zet zich in voor een verantwoord en efficiënt beheer van hulpbronnen in alle productiefasen – van grondstoffen tot afval – met de nadruk op het verminderen van het energieverbruik tijdens de productie en de impact van haar producten op de uitstoot van broeikasgassen, evenals het vergroten van het bewustzijn van haar gebruikers met betrekking tot deze kwesties.

Om zijn verplichtingen na te komen, heeft het hoofdkantoor van de productievestiging in Tunesië een milieubeheersysteem (EMS) ingevoerd. Via het EMS hanteert de Groep een preventieve aanpak bij het beheer van de risico’s die verband houden met milieuaspecten, in overeenstemming met de aanpak van de ISO 14001-norm, die voorziet in een analyse van de significante milieurisico’s die verband houden met de productielocatie.

De controle en selectie van grondstoffen zijn cruciale activiteiten om de hoge kwaliteit van het U-Power product te garanderen. De materialen die het meest worden gebruikt in de productiefasen zijn op polyurethaan gebaseerde verbindingen, verschillende soorten stoffen zoals leer, kunststoffen en garens, evenals staal, aluminium en verpakkingsmaterialen zoals plastic, hout en karton. De U-power Groep, met name in het kader van het U-Green-project, besteed bijzondere aandacht aan het zoeken naar materialen met een lagere milieu-impact zoals bijvoorbeeld gerecycled polyester, stoffen uit gerecycleerde materialen en een specifiek type van polyurethaan geproduceerd uit hernieuwbare grondstoffen.

De verbintenis van de Groep is om de constante zoektocht naar de best presterende materialen voort te zetten, zowel wat betreft kwaliteit als milieuprestaties

Red Lion werkschoenencollectie

Werkschoenen U-power

Werkschoenen U-power

Werkschoenen U-power collectie overzicht

Werkschoenen U-power multi colour

Werkschoenen U-power S3

Werkschoenen U-power – veiligheidsschoenen