2 juli 2019

Merken

Wij beschikken over een zeer uitgebreid standaard assortiment aan bedrijfskleding, promotionele kleding en merchandise van meer dan 100 merken.

Bedrijfskleding is essentieel voor een professionele en veilige omgeving voor uw medewerkers. Onze werkkleding is met zorg ontwikkeld om uw medewerkers te beschermen tegen stof, vuil, kou, regen of vonken en biedt de dragers daarnaast comfort. Goede werkkleding bevorderd de prestaties van uw medewerkers en vormt het visitekaartje voor uw bedrijf. Veiligheidsvoorschriften voor werkkleding nemen toe en ook de belastingdienst legt het bedrijfsleven strikte eisen op met betrekking tot zichtbare bedrijfsbeeldmerken op de werkkleding. Wij vinden dat werkkleding niet saai en eentonig hoeft te zijn maar juist vlot, modern, beschikbaar voor dames en heren in kleine en grote maten.

Bedrijfskleding mix & Match

Werkkleding:

Wij verkopen werkkleding aan een breed scala aan bedrijven zoals bouwbedrijven, hoveniers, schilders, zorg, productiebedrijven etc. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in de keuze van onze merken. Wij zijn dealer van gerenommeerde werkkleding merken als bv Blaklader, Macseis, FHB, Orcon, BP en ELKA.  Stuk voor stuk merken met een ruim assortiment aan werkbroeken, overalls, vesten, truien, T-shirts, polo en softshelljassen om onze klanten optimaal te bedienen.

Werkkleding Mix & Match

Promotionele Bedrijfskleding:

Casual werkkleding wordt gebruikt door bedrijven welke een informele uitstraling willen hebben. Deze kleding wordt tevens veel gebruikt als promotionele bedrijfskleding voor evenementen en ter promotie van het bedrijf. Hiervoor hebben wij vele merken zoals ID Identity, Macseis, Lemon&Soda, B&C, Steman, Gildan, American Apperel, ANVIL, James & Nicolson, JHK, Neutral, Regatte, Result, Russel, Sol’s, Stormtech, Tee Jays en Kustom Kit.

Promotionele bedrijfskleding

Horeca kleding:

Wij produceren custom made onder ons eigen hoogwaardige kwaliteitslabel horeca blouses, overhemden, koksbuizen, zorgjassen, schorten, sloven etc. Dit kan al in lage aantallen met de beste stoffen, conform strenge milieueisen. Hierbij heeft u keuze uit meer dan 100 door ons geselecteerde Europese kwaliteitsstoffen welke allemaal te combineren zijn. De stoffen zijn een mix van katoen met polyester, hebben een wasbaarheid van 60 tot 85 graden en gegarandeerd een lange levensduur bij intensief gebruik.

Daarnaast hebben wij uit het standaard voorraad assortiment van onze leveranciers een aanbod van de kwaliteitsmerken Giovanni Capraro en Culture voor onze klanten beschikbaar op het gebied van overhemden en blouses. Voor kokskleding voeren we het assortiment van BP en Karlowsky.

Horeca bedrijfskleding

Medisch & Zorg bedrijfskleding:

Voor de zorg bieden we naast productie van onze eigen custom made kwaliteitsproducten een assortiment aan van de merken BP en Haen.

Medisch & Zorg bedrijfskleding

Representatieve bedrijfskleding:

Meer en meer verschuift het beeld in de bedrijfskleding van het driedelig kostuum met stropdas naar een informelere uitstraling. De representatieve bedrijfskleding, zoals gebreide truien en vesten hebben wij in het assortiment van Clipper Specialized Knitwear. De prachtige blouses en overhemden leveren wij van de kwaliteitsmerken Giovanni Capraro en Culture. Wilt u liever een kledinglijn in uw eigen huisstijlkleuren?  Ook hier kunnen wij u goed bedienen met onze eigen custom made kledinglijnen in slimfit en modernfit in hele kleine of hele grote maten om alle medewerkers te kunnen bedienen.

Representatieve bedrijfskleding

Merchandise:

Merchandise of promotionele artikelen kunnen we zowel custom made maken alsmede leveren uit het standaard assortiment. Door uw logo erop te borduren of te drukken customizen we deze artikelen in uw huisstijl. Wij zijn trots om officieel dealer te zijn van de gerenommeerde merken SAMSONITE en AMERICAN TOURISTER voor het assortiment koffers, laptoptassen, handbagage etc. Naast deze merken leveren wij alles op het gebied van merchandise zoals petjes, mutsen, handdoeken, pennen, paraplu’s etc etc.

(Custom made) Merchandise

Neem gerust contact met ons op via info@mabutex.nl of bel 0594 – 44 21 77 zodat we samen kunnen bespreken wat u zoekt en hoe wij u het beste kunnen helpen.