2 juli 2019

Assortiment

Bedrijfskleding is essentieel voor een professionele en veilige omgeving voor uw medewerkers. Onze werkkleding is met zorg ontwikkeld om uw medewerkers te beschermen tegen stof, vuil, kou, regen of vonken en biedt de dragers daarnaast comfort. Goede werkkleding bevorderd de prestaties van uw medewerkers en vormt het visitekaartje voor uw bedrijf. Veiligheidsvoorschriften voor werkkleding nemen toe en ook de belastingdienst legt het bedrijfsleven strikte eisen op met betrekking tot zichtbare bedrijfsbeeldmerken op de werkkleding. Wij vinden dat werkkleding niet saai en eentonig hoeft te zijn maar juist vlot, modern, beschikbaar voor dames en heren in kleine en grote maten.

Wij verkopen werkkleding aan een breed scala aan bedrijven zoals bouwbedrijven, hoveniers, schilders, zorg, productiebedrijven etc. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in de keuze van onze merken. Daarom zijn wij dealer van gerenommeerde werkkleding merken als Blaklader, Macseis, FHB, Orcon, BP en ELKA. Stuk voor stuk merken met een ruim assortiment aan werkbroeken, overalls, vesten, truien, T-shirts, polo’s en softshelljassen om onze klanten optimaal te bedienen.

Wij beschikken over een zeer uitgebreid standaard assortiment aan bedrijfskleding, promotionele kleding en merchandise van meer dan 100 merken. Deze website is in ontwikkeling en binnenkort zullen wij ons assortiment en de brochures hier plaatsen. Onderstaand alvast een impressie van wat wij voor u kunnen betekenen.

Werkkleding:

Wij zijn dealer van gerenommeerde werkkleding merken als bv Blaklader, Macseis, FHB, Orcon, BP en ELKA.  Stuk voor stuk merken met een ruim assortiment aan werkbroeken, overalls, vesten, truien, T-shirts, polo en softshelljassen om onze klanten optimaal te bedienen.

Casual & Promotionele Werkkleding:

Casual bedrijfskleding wordt gebruikt door bedrijven welke een informele uitstraling willen hebben. Hiervoor hebben wij vele merken zoals ID Identity, Macseis, Lemon&Soda, B&C, James&Nicolson en Kustom Kit.

Horeca kleding:

Wij produceren custom made onder eigen kwaliteitslabel horeca blouses, overhemden, koksbuizen, zorgjassen, schorten, sloven etc. Dit kan al in lage aantallen met de beste stoffen, conform strenge milieueisen. Hierbij heeft u keuze uit meer dan 100 door ons geselecteerde Europese kwaliteitsstoffen welke allemaal te combineren zijn. De stoffen zijn een mix van katoen met polyester, hebben een wasbaarheid van 60 tot 85 graden en gegarandeerd een lange levensduur bij intensief gebruik.

Daarnaast hebben wij uit het standaard voorraad assortiment van onze leveranciers een aanbod van de kwaliteitsmerken Giovanni Capraro en Culture voor onze klwanten beschikbaar op het gebied van overhemden en blouses. Voor kokskleding voeren we het assortiment van BP en Karlowsky.

Medische bedrijfskleding:

Voor de zorg bieden we naast productie van onze eigen custom made kwaliteitsproducten een assortiment aan van de merken BP en Haen.

Representatieve bedrijfskleding:

Meer en meer verschuift het beeld in de bedrijfskleding van het driedelig kostuum met stropdas naar een informelere uitstraling. De representatieve bedrijfskleding, zoals gebreide truien en vesten hebben wij in het assortiment van Clipper Specialized Knitwear. De prachtige blouses en overhemden leveren wij van de kwaliteitsmerken Giovanni Capraro en Culture. Wilt u liever een kledinglijn in uw eigen huisstijlkleuren?  Ook hier kunnen wij u goed bedienen met onze eigen custom made kledinglijnen in slimfit en modernfit in hele kleine of hele grote maten om alle medewerkers te kunnen bedienen.

Promotionele bedrijfskleding:

Voor de promotionele bedrijfskleding hebben wij o.a. de merken ID Identity, Lemon&Soda, B&C, James&Nicolson, Gildan, Tee Jays, Stormtech, Kustom Kit, Russel, Result, Stedman, Fruit of the Loom, AWD, Anvil, Elevate, Henbury, Starworld, JHK, Sol’s en Atlantis.

Merchandise:

Merchandise of promotionele artikelen kunnen we zowel custom made maken alsmede leveren uit het standaard assortiment. Door uw logo erop te borduren of te drukken customizen we deze artikelen in uw huisstijl. Wij zijn trots om officieel dealer te zijn van de gerenommeerde merken SAMSONITE en AMERICAN TOURISTER voor het assortiment koffers, laptoptassen, handbagage etc. Naast deze merken leveren wij alles op het gebied van merchandise waarbij u d.m.v. onderstaande links (volgen z.s.m.) een impressie kan zien. Neem gerust contact met ons op via info@mabutex.nl zodat we samen kunnen bespreken wat u zoekt en hoe wij u het beste kunnen helpen.

Deze website is in ontwikkeling en binnenkort zullen wij ons assortiment en de brochures hier plaatsen.

Neem gerust contact met ons op via info@mabutex.nl zodat we samen kunnen bespreken wat u zoekt en hoe wij u het beste kunnen helpen.

Wilt u advies inwinnen of een vrijblijvend voorstel van ons ontvangen, dan helpen wij u graag! U kunt ons bereiken via 0594 – 44 21 77 of info@mabutex.nl