29 januari 2024

De Heus diervoeders B.V.

Duurzame bedrijfskleding De Heus Diervoeders B.V. & Agra-Matic.

Ons specialisme is het ontwerpen en produceren van duurzame custom made corporate workwear en private label. Wij verzorgen niet alleen het ontwerp, maar ook de volledige productie. De productie wordt begeleid door team van specialisten, welke vanaf het begin betrokken is bij de ontwikkeling van de kledinglijn tot de uiteindelijke kwaliteitscontrole van het eindproduct.

Gerecyclede polyester: De softshell zomerjassen, softshell winterjassen en bodywarmers zijn gemaakt van 100% gerecyclede polyester. Deze stof is vervaardigd vanuit PET flessen en tevens voorzien van een GRS certificaat. De Global Recycled Standard (GRS) is een internationaal erkend keurmerk dat speciaal gericht is op bedrijven die producten produceren van gerecyclede materialen of deze producten verkopen.

  • De custom made corporate bedrijfskleding van de Heus is duurzaam geproduceerd met oog op mensen, dier en planeet.
  • De producent is lid van de Fair Wear Foundation welke als doel heeft om de kledingindustrie te verbeteren.
  • De producent is deelnemer van Modint, de brancheorganisatie die samen met ruim 400 leden bouwt aan een waardevolle toekomst voor de kleding- en textielbranche. Ze zijn een netwerk- en kennisorganisatie en brengen bedrijven, projecten en mensen bij elkaar. Dit allemaal met als doel om de kleding- en textielbranche​​​​​​​ sector te verduurzamen.

De Heus diervoeders B.V. & Agra-Matic custom made corporate bedrijfskledinglijn.

De bedrijfskledinglijn van de Heus is geproduceerd in een fabriek welke ISO14001 gecertificeerd is. Deze normering heeft betrekking op het milieumanagementsysteem die bedrijven helpt om de impact op het milieu inzichtelijk te maken en te verkleinen.

De bedrijfskledinglijn van de Heus is geproduceerd in een fabriek welke tevens ISO9001 gecertificeerd is. Deze norm heeft betrekking op het kwaliteitsmanagementsysteem wat bedrijven helpt om continu te kijken naar kansen en risico’s zowel extern als intern en daarop te acteren.

Living Wages: In veel productielanden worden de fabrieksarbeiders betaald middels het minimum loon. Dit minimumloon is soms maar een derde van wat de arbeiders nodig hebben om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Wij vinden dat onacceptabel en zorgen dat de medewerkers een leefbaar loon ontvangen zodat zij minimaal in staat zijn om in hun basisbehoeften te voorzien. Daarnaast zorgen wij ervoor dat medewerkers eerlijke werktijden en goede werkomstandigheden krijgen.

Productielocatie: Door rechtstreeks zaken te doen met alle verschillende partijen weten wij de keten te korten. Dit zorgt voor meer grip op het totale proces en inzicht in alle partijen die onderdeel uitmaken van dit proces. We werken met geselecteerde toeleveranciers waardoor we precies weten met wie we samenwerken en op welke manier. Aan een samenwerking gaat een gedegen onderzoek vooraf, we gaan niet zomaar met iedereen in zee. 90% van de toeleveranciers zitten gevestigd in hetzelfde land als de productielocaties.

Logo’s: Zowel een kosten besparing als milieuballast verlaging is het feit dat in dezelfde productielocatie de kleding wordt voorzien van logo’s door middel van borduren of bedrukken.

De Heus diervoeders B.V. brainstormsessie bedrijfskleding

 

De Heus diervoeders B.V. polo’s – hooded sweaters – softshelljassen

 

De Heus diervoeders B.V. merchandise

 

De Heus diervoeders B.V. custom made T-shirts

 

De Heus diervoeders B.V. custom made polo’s

 

De Heus diervoeders B.V. custom made truien & vesten

 

De Heus diervoeders B.V. custom made bodywarmers

 

De Heus diervoeders B.V. custom made softshelljassen

 

De Heus diervoeders B.V. custom made winterjassen

 

De Heus diervoeders B.V. custom made parka’s

 

De Heus diervoeders B.V. custom made caps

 

De Heus diervoeders B.V. custom made mutsen

 

De Heus diervoeders B.V. custom made sjaals

 

De Heus diervoeders B.V. custom made werkbroeken

 

De Heus diervoeders B.V. custom made overalls & korte broeken

 

De Heus diervoeders B.V. custom made polo’s

 

De Heus diervoeders B.V. custom made hooded sweaters

 

De Heus diervoeders B.V. custom made bodywarmers

 

De Heus diervoeders B.V. custom made zomerjassen – softshelljassen

 

De Heus diervoeders B.V. custom made softshell winterjassen

 

De Heus diervoeders B.V. – project stoffen – garen – zipper – labels – borduringen.

 

De Heus diervoeders B.V. custom made corporate kledingpakket

 

De Heus diervoeders B.V. custom made bedrijfskleding samples.

 

De Heus diervoeders B.V. custom made pre production sample pet

 

Agra-Matic custom made corporate kledinglijn – polo – trui – softshelljas – winterjas

Flexibiliteit:

Door samen te werken met partners kunnen we zorgen voor flexibiliteit. Een mooi voorbeeld van deze productie is dat de Heus in het ontwikkelproces een extra business unit (Agra-Matic) wilde toevoegen. Ondanks dat de aantallen lager waren hebben we deze wens van een kleinere custom made oplage in kunnen vullen door de productie mee te laten lopen met de productie van de Heus en is er apart een ander logo op geborduurd.

De Heus diervoeders B.V. custom made duurzame bedrijfskleding productie.

 

De Heus diervoeders B.V. custom made duurzame productie bedrijfskledingpakket.

De Heus diervoeders B.V. custom made bedrijfskleding borduren logo’s.

 

De Heus diervoeders B.V. bedrijfskleding logistiek.

De Heus diervoeders B.V. custom made polo’s – truien – softshell zomerjassen – winterjassen – bedrijfskledingpakket Designed by MABUTEX Bedrijfskleding.